"ВеликиТЕ"

ПОМНИ ВЕЛИКИТЕ

„ВеликиТЕ“   е  уникална колекция от бюстове на велики личности с принос в българската и световната история, политика, култура и спорт. Изработени са от талантливи български и руски скулптори по поръчка на „ВеликиТЕ“.

 ДА СЕ ПОМНЯТ 

Бюстовете са вид малки паметници, които да ни напомнят за живота и делото на тези личности. 

 

                                                                УНИКАЛЕН ПОДАРЪК

     Всеки знае колко трудно, сложно, а понякога и дори изнервящо е да избереш подходящ подарък за значим човек. Ако искате да направите някого щастлив, да внесете красота в живота му и да го накарате да ви запомни завинаги с оригинален и красив подарък – изберете му бюст на велика личност. Бюстовете са произведение на изкуството и са много повече от обикновени вещи. Те са подарък, който всеки ще желае да постави на видно място  в дома или офиса си и всеки път когато го види ще си спомня за вас.

      Чрез избора на подходящ бюст можете покажете доколко добре познавате човека, когото дарявате, защото всеки бюст носи различно послание. Ако обаче не сте сигурни на коя велика личност се възхищава,на кого би искал да прилича, вземете му бюст на  Левски или Ботев. Техните образи  трябва да присъстват във всеки български дом  и офис.  

ОПИСАНИЕ и ЦЕНА 

Бюстовете са в два размера. Малък с височина 10 см., върху дървен постамент - 2 см. Голям с височина 20 см. и постамент – 4 см. 

Бюстовете са изработени от два вида материал -  бронз или полирезин. Бюстовете от полирезин са с идентична визия с тези от бронз. Изработването им от полирезин е с цел те да са достъпни за всеки.  

  

Бюстовете имат художествена стойност. Направени са, за да не забравяме историята. Нямат за цел  пропаганда на определена идеология.